Lepa Brena, concert cu intrare liberă la Timișoara

lepa brena, concert la timisoara
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Lepa Brena, cea mai vândută solistă din istoria Balcanilor, vine la Timișoara pentru a susține un concert în parcarea Iulius Town, intrarea fiind liberă.

Lepa Brena, diva din Balcani, este așteptată la început de toamnă în orașul de pe Bega. Mai precis, Lepa Brena va susține un concert în parcarea VIP a Iulius Town Timișoara în data de 16 septembrie, la ora 21.00. Intrarea la eveniment va fi liberă. În deschidere va concerta Maria Didraga, cunoscută artistă din Banat, de la ora 20.00.

Artista va cânta la Timișoara împreună cu trupa sa, Slatki Greh. Publicul va avea ocazia să asculte melodii celebre din repertoriul cântăreței într-un concert electrizant, de aproape două ore.

Lepa Brena este cel mai bine vândută solistă din istoria Balcanilor, cu peste 30 de milioane de albume comercializate în întreaga lume.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Concertul este organizat de către Fundația Academică Culturală Timișoara și face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul „Over Border Culture”, derulat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin Ministerul Culturii.

 

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/