Laurențiu Breșneni renunță la futsal! “Este un jucător util, îl așteptăm la echipă!”

Echipa de futsal Muncitorul Reșița a început pregătirile pentru al treilea sezon consecutiv în Liga I. Fără noutăți și fără unii dintre jucătorii importanți.

Până la finalul lunii iulie, echipa se va pregăti la Sala Polivalentă din Reșița, după care este posibilă intrarea într-un cantonament în apropiere, în zona montană. Varianta cea mai vehiculată este Hotel Turist, la Secu. Antrenorul Ion Roman nu are momentan tot lotul în pregătiri, iar noutățile lipsesc de la gruparea reșițeană. “Am purtat câteva discuții cu unii jucători, dar nu e nimic concret. Așteptăm să vedem ce se întâmplă în zilele următoare. Cert este că Muncitorul va continua în prima ligă, dar încă nu știm pe ce lot ne vom baza. E prematur să vorbim despre asta. Noul sezon va începe la sfârșitul lunii august. Până atunci ne pregătim aici, vom face și un cantonament și vom susține meciuri amicale. Suntem în discuții cu o echipă din zona Olteniei”, ne-a spus antrenorul Ion Roman.
Doi dintre jucătorii importanți ai echipei, spaniolul Edgar Collar Alves și Laurențiu Breșneni, căpitanul echipei de Liga a III-a CSM Școlar Reșița, nu au venit deocamdată la antrenamentele Muncitorului. Este posibil ca ambii jucători să nu mai facă parte din lotul echipei de futsal pentru sezonul viitor. Prezent la reunirea echipei CSM Școlar Reșița din Valea Domanului, Laurențiu Breșneni a dat de înțeles că nu și-ar mai dori o continuare a colaborării cu Muncitorul, fără să invoce motivele. “Laurențiu Breșneni a avut nunta acum câteva zile, l-am lăsat liber, dar îl așteptăm alături de noi. Este un jucător util echipei noastre și avem nevoie de el”, a spus Ion Roman.