Lansare între prieteni pentru liberalii care s-au regrupat în Platforma Ambruș. Se proclamă o mișcare politică în afara jocurilor de culise sau a unor traseiști de profesie

comunicatpresa plc 2022 06 06
untitled design set 970x90 px

Primarul Dominic Fritz, alături de deputații Claudiu Chira (Forța Dreptei) și Titi Stoica (AUR) au participat, duminică, la lansarea Platformei Liberal Conservatoare condusă de consilierul local Raul Ambruș. Noua mișcare are obiective ambițioase. Reprezentanții acesteia, foști liberali, spun că se vor prezența în alegerile din 2024 cu fruntea sus, „nefiind o emanație a unor jocuri de culise sau a unor traseiști de profesie”.

Lansarea Platformei Liberal Conservatoare condusă de Raul Ambruș s-a desfășurat duminică după-amiaza, la Sala Capitol, în prezența a peste 1.100 de persoane, în absența presei. Au fost prezenți primarul Timișoarei Dominic Fritz, dar și deputații Claudiu Chira, ex-PNL, președintele Forța Dreptei Timiș, și Titi Stoica de la AUR.

De altfel, Raul Ambruș care a ajuns în CL Timișoara pe listele PNL asigură în prezent majoritatea USR din consiliu.

„Consider că această Platformă nu este o organizație oarecare și cred cu tărie că nu mai există în țară una atât de unită și de mobilizată ca și a noastră, în care să fim cu toții o familie, care, împreună, în 2024, vom reprezenta cea mai puternică mișcare politică din județ deoarece ne vom prezenta în fața alegatorilor cu fruntea sus, nefiind o emanație a unor jocuri de culise sau a unor traseiști de profesie.”, a transmis Raul Ambruș, printr-un comunicat de presă.

Platforma Liberal Conservatoare s-a înființat în noiembrie 2021. Potrivit lui Raul Ambruș, platforma are 1.100 de membri.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/