Lacrimi de fericire la Caransebeş

Cu două etape înainte de finele sezonului în Liga a III-a, FC Caransebeş a redevenit lider, beneficiind de ajutorul nesperat venit de la Lugoj.

Multă lume s-a grăbit să afirme că lupta pentru promovare în eşalonul secund a fost tranşată în seria a patra după ce gugulanii nu s-au regăsit cu Iosif Rotariu pe bancă şi au pierdut puncte importante acasă. Şocul produs după plecarea fostului mare fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, dar şi avertismentele lansate de primarul Marcel Vela le-au prins însă bine fotbaliştilor caransebeşeni, rezultatele neîntârziind să apară. Cu Sorin Gheju pe bancă, FC Caransebeş a remizat pe terenul principalei contracandidate, Mama Mia Becicherecu Mic, după ce a condus cu 1-0, şi a învins ieri, acasă, Millenium Giarmata, cu 3-1, după reuşitele lui Suru şi Şandru, de două ori. Gugulanii au terminat meciul în lacrimi şi asta pentru că, la Lugoj, liderul Mama Mia nu a scos decât o remiză, 1-1. În aceste condiţii, FC Caransebeş a trecut pe primul loc, cu avans de un punct, şi e din nou favorită la promovare.

 „Au fost într-adevăr lacrimi de bucurie. Am avut încredere în băieţi tot timpul, chiar şi când am fost jos, jos de tot, iar fotbalul ne-a răsplătit. Fotbalul ne-a arătat latura lui frumoasă şi nu putem decât să le mulţumim tuturor celor care au avut încredere în noi. Mergem mai departe. Nu am reuşit încă nimic, mai avem două meciuri infernale, pe care le vom trata cu maximă seriozitate. Vă promitem că noi toţi, stafful tehnic şi jucătorii, vom face tot ce e posibil ca să aducem Caransebeşul unde îi e locul, după părerea mea, în Liga a II-a”, a declarat Sorin Gheju.

1000x100 casa brutarului

Primarul Marcel Vela a fost şi el la meci şi deja simte miros de Liga a II-a în Teiuş. „Caransebeşul a revenit pe primul loc, sperăm să ne menţinem pentru a promova. Meciul a fost cu suspans, cu emoţii. Băieţii au condus cu 3-0, până la urmă s-a încheiat 3-1. Meciul a fost frumos şi fotbalul până la urmă din acest motiv este cel mai frumos sport, pentru că fazele sunt palpitante, pentru că situaţiile se schimbă de la un minut la altul şi spectacolul sportiv este foarte atrăgător. Felicit echipa, îi mulţumesc lui Dan Alexa că a fost şi el în tribună, alături de jucători, şi că mentalitatea şi atitudinea jucătorilor de la FC Caransebeş s-au schimbat. Au mentalitate de învingători, luptă, cred în victorie, s-au bucurat, simt victoria şi promovarea şi cred că nu suntem departe de acest ţel”, a spus edilul-şef.

Vineri, de la ora 18, FC Caransebeş are un meci destul de greu, în deplasare, cu FC Hunedoara, în timp ce Mama Mia se va deplasa la Giarmata. În ultima rundă, programată peste o săptămână, gugulanii joacă pentru promovare acasă, cu Pandurii II Târgu Jiu, în timp ce Mama Mia va primi vizita lui FC Hunedoara.