La unele linii de tramvai din Timișoara nu s-a mai intervenit de dinainte de Revoluție

tramvaiul 7 din timisoara

Unele linii de tramvai din Timișoara nu au mai fost reabilitate de dinainte de Revoluția din 1989, anunță viceprimarul Ruben Lațcău.

Ruben Lațcău, viceprimarul Timișoarei, recunoaște că unele linii de tramvai din oraș se află într-o stare deplorabilă. Printre acestea se numără și linia 7, care are tronsoane la care nu s-a mai intervenit de 35 de ani.

Înțeleg frustrarea locuitorilor cu privire la starea actuală a unor linii de tramvai, care pot fi inconfortabile și pot provoca întârzieri în transportul public. Nu s-a investit nimic ani și ani de zile în reabilitarea liniilor. Pe linia 7, de exemplu, sunt tronsoane la care nu s-a mai intervenit de dinainte de Revoluția din 89”, a afirmat Ruben Lațcău.

Viceprimarul Timișoarei a reamintit că de la jumătatea lunii aprilie, tramvaiele 6 vor reveni pe traseul consacrat.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Modernizarea completă a intersecției cu 1 Decembrie 1918 e aproape gata. Odată finalizată, cei care au fost nevoiți să schimbe ruta pentru a ajunge la muncă, la școală, precum și alți călători, vor merge din nou cu tramvaiele 6a și 6b. Cu termen de finalizare în septembrie, Vidrighin este cel de-al treilea mare bulevard cu linii de tramvai modernizate, carosabil cu două benzi pe sens, trotuare, piste de biciclete și spații verzi dar și cu rețele de utilități noi”, a declarat Ruben Lațcău.

Pe lângă Calea Stan Vidrighin, la Timișoara au mai fost reabilitate bulevardele Cetății și Bogdăneștilor.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/