La Ticvaniu Mare, taxele și impozitele locale se pot plăti și online

Cumpărături online cu cardul de credit

Locuitorii din Ticvaniu Mare nu mai trebuie să se deplaseze la sediul primăriei pentru a-și achita taxele locale. Pot face acest lucru din fața unui calculator sau chiar de pe telefonul mobil.

Primăria Ticvaniu Mare este prezentă, din această lună, pe platforma Ghiseul.ro, un instrument modern și eficient, care le permite locuitorilor să își achite datoriile către instituțiile publice direct de la domiciliu sau de oriunde s-ar afla, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la ghișeele din primărie.

Primarul Ciprian Măceșanu consideră că prin realizarea unei conexiuni între sistemul informatic al biroului de taxe și impozite locale din cadrul comunei și portalul de plăți, procedura este mult simplificată venind în ajutorul întregii comunități.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

De luna aceasta, procesul de plată a impozitelor și taxelor locale s-a simplificat semnificativ, oferindu-le posibilitatea cetățenilor din comuna noastră să facă plăți online, printr-un sistem rapid și sigur. Ghiseul.ro este platforma oficială de plăți electronice a statului român și garantează securitatea tranzacțiilor și confidențialitatea datelor. Prin intermediul acestei platforme, se pot plăti taxele și impozitele locale, folosind diverse metode de plată – de la carduri bancare, până la sisteme de plată online. Echipa primăriei este la dispoziția tuturor cetățenilor pentru orice întrebări și asistență în procesul de digitalizare a serviciilor publice locale”, spune Ciprian Măceșanu, primarul comunei Ticvaniu Mare.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/