La Teatrul de Vest se apropie „Lumea poveștilor”

lumea povestilor teatrul de vest resita
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Festivalul de teatru pentru copii aduce spectacole pentru întreaga familie, susținute de trupe din țară și din străinătate.

Cea de-a șaptea ediție a Festivalului „Lumea poveștilor” va însemna nouă zile de-a lungul cărora sunt deja programate nu mai puțin de 11 spectacole. Trupele din festival vin din orașe precum Târgu Jiu, Brăila, Piatra Neamț, Cluj, Râmnicu Vâlcea, Ploiești și Arad dar și din Spania și Polonia.

Festivalul va fi deschis de spectacolul „The recycling factory” al trupei spaniole „Toompak”. Este un spectacol antrenant, adresat întregii familii implicând participarea publicului și îmbinând muzica cu dansul, percuția și improvizația. Cei care au fost prezenți la edițiile anterioare ale Festivalui „New wave theatre” cu siguranță își amintesc spectacolul „Trash”, prezentat în două rânduri la Reșița. „The reciclyng factory” este pus în scenă de creatorii spectacolului „Trash”, care astfel promit o nouă seară de distracție alături de spectatori de toate vârstele. Detalii despre spectacol aici.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Tot în cadrul festivalului, cei mici se vor putea întâlni cu personaje de poveste precum fata moșului și-a babei, Alladin, Alibaba, micul prinț sau Alice din țara minunilor. Organizatorii, Teatrul de Vest Reșița și Consiliul Județean Caraș-Severin, au definitivat programul spectacolelor care vor avea loc la Reșița. Programul poate fi văzut aici, în desfășurarea lui putând apărea surprize și noutăți care vor fi anunțate în perioada următoare.

Festivalul este programat în perioada 18-26 mai. Teatrul de Vest anunță că au fost puse în vânzare biletele la spectacolele programate în cele două weekend-uri din perioada festivalului. Până pe 5 mai inclusiv, biletele pot fi achiziționate cu reducere de 20% aici. Publicul este de pe acum invitat la spectacole.
Foto: Toompak

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/