La Spitalul Județean se deschide geamul ca să nu ia foc secția ATI!

pompieri la spital

Romeo Dunca recunoaște public că bolnavii internați cu COVID-19 în secția de Terapie Intensivă a spitalului din Reșița sunt expuși și riscului nepăsării și hoției din sistemul medical românesc!

Au luat foc spitalele din Piatra Neamț și Constanța. Au ars „Matei Balș” și Maternitatea Giulești. Oricând pe listă ar putea apărea spitalul din Reșița. Pentru a diminua riscurile unei tragedii de proporții, Romeo Dunca îi invită pe consilierii județeni să aprobe alocarea unei sume de bani necesare achiziționării unor senzori care să depisteze eventuale pericole. E bine și în ceasul al 12-lea decât deloc!

„Sunt probleme, cum să nu fie?! Probleme sunt și cu pandemia, cu aglomerarea, evident că problemele sunt foarte mari. Dorim să aprobăm dotarea cu un sistem de senzori pentru că acum e un sistem rudimentar, se deschide geamul, stă omul să vadă dacă nu cumva crește concentrația de oxigen sau metode puerile, dar dăm bani pentru asta. Aprobăm acum și plata aparaturii pentru secția de Ortopedie și vom avea o secție performantă, dotată ca la carte.”, a spus președintele CJ la scurt timp după ce specialiștii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” au identificat și raportat o altă serie de probleme la unitățile spitalicești din oraș.