La Șoșdea, a fost zi de târg: cu bucate tradiționale și fasole la ceaun!

targ 1

Vremea le-a surâs astăzi locuitorilor din Șoșdea care au dat curs invitației primarului Brian Filimon și au ieșit la cumpărături în centrul localității.

A fost sărbătoare azi la Șoșdea, în centrul satului, cu ocazia primei ediții a Târgului de Toamnă. Unul întârziat, ce-i drept, dar care a avut de toate: legume și fructe de sezon, brânzeturi, produse și preparate tradiționale – cârnați, jumări, caltaboș – prăjituri de casă, răchie de prune, vin, must, fasole și gulaș la ceaun. Și multă voie bună, așa cum le stă bine bănățenilor, fapt remarcat și de primarul Brian Filimon.

filimon 2

„Vremea a ținut cu noi, chiar dacă e final de noiembrie. Am promis că facem un târg al toamnei și la Șoșdea, și asta s-a și întâmplat. Le mulțumesc tuturor pentru participare și pentru implicare, precum și partenerilor noștri, Direcția Agricolă Caraș-Severin, care a fost și astăzi alături de noi. Sper ca și oamenii să se fi simțit bine, așa cum am făcut-o eu, iar producătorii prezenți aici să ne mai viziteze și cu alte ocazii, căci au venit cu produse sută la sută tradiționale și merită toată aprecierea noastră.”, ne-a declarat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

La târg au fost prezenți și reprezentanții Direcției Agricole Caraș-Severin, care au stat de vorbă cu vizitatorii despre ajutoarele de minimis, dar și despre programele derulate de Ministerul Agriculturii.

targ 2

targ 3

targ 4

targ nou

targ 6

targ 7

targ 8

filimon 1