La Socolari încep Ateliere de Antropologie Teatrală „Cătălina Buzoianu”

whatsapp image 2023 05 31 at 14.50.32 (1)
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Concerte, conferințe, workshop-uri. Timp de o săptămână, iubitorii de cultură sunt invitați la Socolari, la prima ediție a Atelieror de Antropologie Teatrală „Cătălina Buzoianu”. 

În satul cu artiști, la Socolari, din județul Caraș-Severin, va fi mare „agitație” pe tot parcursul acestei săptămâni. Artiști consacrați din peisajul românesc și nu numai vor fi prezenți în această zonă, în cadrul primei ediții a Atelierelor de Antropologie Teatrală „Cătălina Buzoianu”. Proiectul Asociației No Sheep se va desfășura în perioada 21-27 august 2023, în regiunea Sasca Montană-Ciclova – Socolari – Ilidia – Potoc și a fost creat în contextul actual al nevoii de promovare și dezvoltare a sectorului cultural din România, cu accent pe zona de vest a țării.

Tineri studenți de la mai multe școli de teatru din România, precum și un grup de studenți din Germania vor beneficia de întâlniri cu artiști relevanți din domeniul teatral și antropologic, se vor bucura de workshop-uri, conferințe și artist-talk-uri, toate menite să îmbunătățească accesul tinerilor artiști la cunoștințe și experiențe profesionale de calitate.

Programul festivalului, găzduit de Fikl ArtStage din Socolari, va include și concerte de muzică folk, rock, jazz, dar și spectacole de teatru la care sunt invitați să participe toți iubitorii de artă, porțile evenimentului deschizându-se astăzi, 21 august, cu începere de la ora 17.00.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb
socolari ateliere buzoianu

 Evenimentul, realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, UNITER, AFCN, va reuni personalități din prima linie a culturii românești, iar printre invitați se numără criticul, omul de televiziune, Marina Constantinescu, Miklos Bacs, somitate a lumii teatrale, de la Facultatea de Teatru Cluj, Mircea Rusu, directorul Teatrului Național București, Anca Bradu- UNATC București, Aura Corbeanu- UNITER, dar și profesori de la Școala de Teatru din Freiburg-Germania.

Localitatea Socolari este tot mai recunoscută și apreciată pentru evenimentele culturale de marcă care au loc în această zonă.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/