La Reșița încep Universitarele de handbal feminin! Vezi cine face parte din lotul Universității „Eftimie Murgu”!

Cinci echipe se întrec în weekend, la Sala Polivalentă din Reșița, în cadrul Campionatului Național Universitar de handbal feminin. Competiția începe sâmbătă dimineață, la ora 9:30.

Reșița este din nou gazda Universitarelor de handbal feminin, după ce a mai găzduit și în anii anteriori această întrecere câștigată la un moment dat și de Universitatea „Eftimie Murgu”. Echipa universității reșițene este vicecampioana ediției de anul trecut, desfășurată tot în municipiul de pe Bârzava. Studentele de la Universitatea Pitești au revenit în Banat decise să își apere titlul cucerit în 2015 și să reediteze astfel performanța de acum un an. Celelalte trei echipe participante la ediția 2016 sunt: Universitatea „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu, Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău și Universitatea de Vest Timișoara.

Gazdele de la Universitatea „Eftimie Murgu” vor fi conduse în competiție de lector univ. dr. Mihai Rohozneanu, dar lângă echipă se va afla și prof. Cristian Busuioc, antrenorul divizionarei A Universitatea Reșița, care are în componență câteva dintre studentele universității din municipiul de pe Bârzava. În acest an vor fi și câteva surprize în lotul studentelor reșițene. Din echipă va face parte și o medaliată la Campionatul Balcanic de marș.

Programul complet al meciurilor
Sâmbătă, 14 mai:
*ora 9.30: Universitatea Pitești – Universitatea „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu
*ora 10.30: Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița – Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău
*ora 11.30: Universitatea de Vest Timișoara – Universitatea Pitești
*ora 12.30: Universitatea „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu – Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița
*ora 18.00: Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău – Universitatea „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu
*ora 19.00: Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița – Universitatea de Vest Timișoara

Duminică, 15 mai:
*ora 9.30: Universitatea de Vest Timișoara – Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău
*ora 10.30: Universitatea Pitești – Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița
*ora 11.30: Universitatea de Vest Timișoara – Universitatea „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu
*ora 12.30: Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău – Universitatea Pitești

Lotul pe care va miza lector univ. dr. Mihai Rohozneanu, de la UEM Reșița: Alexandra Popescu, Andra Ioța, Delia Roman, Alina Cristea, Gianina Iung, Kinga Fazekas, Mădălina Dragoș, Gianina Chiș-Toia, Lăcrimioara Căruceriu, Alexandra Aichimoaei, Andrada Stamin, Iasmina Roșian.

Competiția este organizată de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, Federația Sportului Școlar și Universitar, Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița, în colaborare cu Asociația Județeană de Handbal Caraș-Severin și CS Universitatea Reșița.