Din cele 77 de unități administrativ-teritoriale (UAT-uri) din Caraș-Severin, PSD a obținut victorie la alegerile parlamentare în 53 dintre acestea, în cea mai mare parte fiind vorba despre comune sau orașe conduse de social-democrați.
Astfel, alegerile parlamentare au fost câștigate de social-democrați în cele două municipii, Reșița și Caransebeș, precum și în orașele Băile Herculane, Bocșa, Moldova Nouă, Oravița și Oțelu Roșu, cu mențiunea că pentru social-democrați câștigarea municipiului reședință de județ, condus de Ioan Popa, reprezintă un mare succes în contextul actualei crize politice liberale.
PSD a fost cel mai votat partid și în comunele: Măureni, Vermeș, Fârliug, Zorlențu Mare, Copăcele, Glimboca, Marga, Păltiniș, Brebu, Ezeriș, Doclin, Dognecea, Lupac, Forotic, Târnova, Buchin, Bucoșnița, Slatina Timiș, Văliug, Carașova, Goruia, Ticvaniu Mare, Ciudanovița, Grădinari, Vărădia, Bozovici, Prigor, Mehadica, Luncavița, Teregova, Cornereva, Iablanița, Mehadia, Lăpușnicel, Lăpușnicu Mare, Ciuchici, Naidăș, Socol, Pojejena, Cărbunari, Sasca Montană, Gârnic, Dalboșeț, Bănia, Berzasca și Coronini.
AUR, cel de-al doilea partid clasat în județ, a obținut victorie în 11 comune și un oraș. Este vorba despre comunele Rusca Montană, Obreja, Sacu, Constantin Daicoviciu, Turnu Ruieni, Cornea, Topleț, Sichevița, Ciclova Română, Berzovia și Sacu. AUR a câștigat alegerile la Anina, condus de liberalul Gheorghe Românu, în timp ce PNL s-a clasat pe locul al III-lea în preferințele alegătorilor din fostul oraș miner, după PSD.
PNL a câștigat în comunele Șopotu Nou, Eftimie Murgu, Domașnea, Armeniș, Bolvașnița, Zăvoi, Băuțar, Ramna, Ocna de Fier și Răcășdia. USR a câștigat alegerile parlamentare în comunele Brebu Nou și Vrani.