La Oţelu Roşu vine şi prima echipă a lui Dinamo!

Echipa pregătită de Cornel Ţălnar a disputat la sfârşitul săptămânii trecute o partidă amicală pe terenul Metalului, de care a dispus cu 3-0. La Oţelu Roşu urmează să vină şi vedetele lui Dario Bonetti.

Primarul Luca Mălăiescu a aranjat pentru Metalul Oţelu Roşu un amical cu Dinamo II, meci la care s-a înregistrat un record de spectatori pentru ultimii cinci ani, chiar dacă vremea nu a fost deloc una prietenoasă. Cornel Ţălnar nu a deplasat la Oţelu Roşu niciun jucător important de la prima echipă, dar la introdus în teren pentru 20 de minute pe Florentin Petre, fostul căpitan al câinilor roşii. Dinamo s-a impus cu 3-0, dar fotbaliştii din Liga a IV-a nu s-a mişcat deloc rău, lucru recunoscut şi de Cornel Ţălnar. „A fost un joc bun de pregătire pentru noi. Am venit cu mare drag în Banat. Am întâlnit o echipă harnică, muncitoare. La Dinamo II sunt copii, mulţi tineri care într-un an sau doi vor avea un cuvânt de spus”, a declarat tehnicianul dinamovist.

Amicalul cu Dinamo II nu a contat doar la imagine, ci a fost un prilej excelent pentru Metalul de a-şi evalua potenţialul. „În primul rând vreau să felicit echipa pentru dăruire. A fost un joc benefic pentru noi. Nu am avut nicio pretenţie de la acest joc având în vedere valoarea adversarului. Ne-am pregătit foarte bine pentru jocul din etapa viitoare şi pentru derbiul de peste două săptămâni cu Bocşa, în care se va decide locul întâi”, a spus Alexandru Florei, preşedintele clubului din Oţelu Roşu. „E o diferenţă clară între cele două echipe, la Dinamo sunt jucători profesionişti, talentaţi, dar nici Metalul nu s-a făcut de râs. În repriza a doua chiar mi-a plăcut jocul prestat de echipa noastră. Dacă modernizăm şi baza sportivă vom fi printre primii în judeţ. A fost un eveniment sportiv deosebit. Ne-a făcut plăcere să îi avem musafiri pe cei de la Dinamo II. Avem promisiunea conducerii clubului că la finalul turului va veni şi prima echipă”, a declarat primarul Luca Mălăiescu.

„A fost la mine domnul Copaci, prim-vicepreşedinte la Dinamo, şi ţinând cont de prietenia veche care ne leagă, sper ca în viitor să avem o colaborare ce ar consta în împrumutul unor jucători de mare valoare, noi asumându-ne doar cazarea şi masa”, Luca Mălăiescu, primarul oraşului Oţelu Roşu.