La Oţelu Roşu s-a votat din nou! A câştigat ADDA!

explo 1000x200

Serbările Verii la Oțelu Roșu o vor aduce în prim-plan pe Ada Alexandra Moldovan, cunoscută ca ADDA, solista care a avut milioane de vizualizări la melodia care a consacrat-o, „Lupii”.

ADDA, cea care a lansat cea mai nouă piesă live pe Facebook „Marea Mea”, creată în 12 ore, a fost nominalizată de oțelari în urma unui sondaj de opinie organizat de conducerea Primăriei Oțelu Roșu, la inițiativa edilului Luca Mălăiescu.

„Am lansat întrebarea despre ce solist și-ar dori locuitorii orașului să aducem la Zilele Orașului și a ieșit ADDA, așa că noi le-am respectat opinia și, a doua zi de Serbările Verii, în 29 iulie, va urca pe scenă această solistă ca și cap de afiș. 29 iulie este rezervată muzicii ușoare, iar în 28 și 30 iulie vom avea muzică populară. Avem un contract cu o companie care organizează tot, vine cu artiștii și cu comercianții și pe noi ne costă doar 10.000 de lei. Serbările se vor organiza în Centrul Civic, probabil până în 28 iulie vom avea un câștigător la licitație și pentru execuția lucrărilor de modernizare a tronsonului III al Centrului Civic”, ne-a specificat Luca Mălăiescu.