La Oțelu Roșu nu mai există opoziție! Mălăiescu defilează!

malaiescu luca
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Venirea în PSD a fostei șefe PNL de pe Valea Bistrei, Magda Lungu, îi asigură deja primarului Luca Mălăiescu o victorie categorică și la alegerile din 2024!

Social-democratul a făcut și până acum legea la Oțelu Roșu, dar prin înscrierea Magdei Lungu în PSD liberalii își văd tot mai mici șansele de a câștiga primăria. Asta cu atât mai mult cu cât e cert că Luca Mălăiescu va mai candida pentru un mandat.

„Nu știu dacă mai există opoziție în Oțelu Roșu, dar nu asta e problema mea. Pe Magda Lungu am adus-o în PSD și cred că este un lucru bun pentru că, vrem, nu vrem, dânsa și familia dânsei însemnau PNL în Oțelu Roșu. E un consilier județean din Oțelu Roșu, nu rămâne PNL fără reprezentare. Nu cred că Luca Mălăiescu își face probleme în a câștiga un nou mandat de primar, problema se pune la scorul cu care va câștiga și la numărul de voturi pe care îl va face pentru Consiliul Local și Consiliul Județean.”, a declarat Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin.

1000x100 (4)

Legat de mult discutata plecare a lui Mălăiescu la București, în Parlamentul României, șeful pesediștilor cărășeni a lămurit lucrurile: „Sigur va mai candida pentru un mandat de primar! Apoi vedem.”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/