La Oțelu Roșu, campania electorală întârzie cadourile de la Moș Crăciun!

Consilierii locali PNL i-au promis primarului Luca Mălăiescu că nu vor da conotații politice tradiționalei acțiuni din preajma Crăciunului, când copiii din grădinițele și școlile orașului sunt întâmpinați în centrul civic de Moș Crăciun.

Primarul Mălăiescu a evitat introducerea pe ordinea de zi a vreunui proiect de hotărâre pentru alocarea sumelor de bani necesare achiziționării cadourilor de sfintele sărbători. Acesta le-a explicat consilierilor locali că nu dorește să se dea vreo tentă politică, acum, în preajma alegerilor parlamentare, și că a lăsat o astfel de inițiativă pentru după data de 11 decembrie.

„Nu vreau să se creadă că facem anumite cadouri sau evenimente în cinstea unor cetățeni care ar influența votul din 11 decembrie. Vom mai avea o ședință după 11 decembrie și atunci vom lua în discuție toate aceste solicitări”, a menționat Luca Mălăiescu. Primarul a fost asigurat chiar de către consilierii PNL că nu e cazul să-și facă astfel de griji și i s-a cerut ca în prima ședință să fie aprobată în plen suma necesară aducerii lui Moș Crăciun în noul centru civic din Oțelu Roșu.