„La omu’ sărac nici boii nu trag”. Spitalul din Caransebeș a rămas fără generator!

Comitetul pentru Situații de Urgență al municipiului Caransebeș a fost convocat pentru a remedia o problemă apărută la Spitalul Municipal de Urgență din municipiu.

Potrivit primarului Felix Borcean, Spitalul Caransebeș nu mai dispune de un generator, folosit în situația în care ar fi o pană de curent electric la unitatea medicală. Pentru că generatorul principal este stricat, el va trebui reparat sau înlocuit.

Trebuia găsită o soluție de urgență ca alternativă pentru energia electrică care ar putea paraliza spitalul. În urma întrunirii Comitetului pentru Situații de Urgență, ISU Semenic, cu acordul Prefecturii Caraș-Severin pune la dispoziția Spitalului un generator pentru un termen limitat, până la soluționarea problemei, fie de achiziție a unui generator nou, fie de reparare a celui existent care este defect”, ne-a declarat primarul Felix Borcean.

leader board 728 x 90 px

Precizăm că pe lângă problema apărută, ISU a pus în vedere conducerii Spitalului Municipal de Urgență să remedieze unele probleme pentru a putea fi emisă autorizația de securitate la incendiu.