La închisoare pentru că a condus beat

Un bărbat din Caransebeş a fost prins în luna iulie 2010 în timp ce conducea o maşină, în stare avansată de ebrietate. Judecătoria Lugoj a emis acum mai bine de un an un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, însă bărbatul s-a sustras acesteia. Asta până ieri, când a fost prins de poliţişti.

În data de 13 iulie 2010, Constantin M., în vârstă de 44 de ani, a fost tras pe dreapta de poliţişti, pe raza localităţii Topolovăţul Mare. În urma recoltării probei biologice de sânge a rezultat o îmbibaţie alcoolică în sânge mult peste limita admisă. Mai mult, bărbatul nu se afla la prima tentativă, el fiind prins pentru a doua oară ameţit la volan.

Judecătoria Lugoj a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, însă bărbatul a fost reţinut abia ieri la Reşiţa de către lucrătorii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. „Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă urmând a fi transferat la penitenciar pentru executarea pedepsei”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.