La Hotelul Versay, acum strălucesc cele 4 stele. Alege atmosfera boemă și rafinamentul!

Hotel Versay Băile Herculane

O altă clădire monument din Băile Herculane, Versay strălucește acum, la propriu, și atrage ca un magnet, prin eleganță, aer boem și rafinament. 

Clădirea construită după anul 1875, purtând numele de Hotel Ștefania, iar ulterior Hotel Traian, în perioada unui bun administrator al stațiunii- Carol Tatartzy, a avut șansa să renască asemeni păsării Phoenix, iar acum, strălucirea și bunul gust au transformat-o în una dintre cele mai râvnite locații de pe Valea Cernei.

Monumentul istoric s-a redeschis în 2019, complet renovat, sub numele de Hotel Versay, un nume bine ales datorat, în primul rând atmosferei boeme, rafinamentului, fineței și înaltei clase pe care o oferă turistului care îi trece pragul. Faptul că la pachet vine și cu Ștrandul Termal Versay, o face destinația perfectă pentru oricine își dorește să petreacă câteva zile în Băile Herculane.

hotel versay 56

Ce te frapează încă de la început este intrarea pe o ușă somptuoasă, caracteristică intrării într-un palat, dar și superbul candelabru de la intrare care îți dă senzația că te-ai întors în timp, pe vremea când pe străzile stațiunii foșneau crinolinele doamnelor din înalta societate și trăsurile cu cai ce mișunau peste tot.

Hotelul este situat în parcul din centrul istoric al stațiunii Băile Herculane, chiar pe malul Cernei, iar pentru cei care doresc liniște și relaxare, este locația perfectă. Iar dacă solicitați camera cu fereastră spre Cerna, vă veți bucura de și mai multă liniște și de o încântare să ascultați susurul apei. Este un hotel cu 4 stele care strălucesc, fiind un boutique hotel cu un număr nu foarte mare de camere – 23 de camere duble (matrimoniale și twin), două camere single și două apartamente –  mult mai ușor de administrat și unde atenția la detalii face diferența. Are în dotare restaurant, bar, terasă de vară, centru spa, sală de conferințe (40 de locuri) și lift, deși are doar două nivele și demisol.

hotel versay 78

Renovarea clădirii s-a făcut cu materiale de cea mai bună calitate, iar asta o dovedesc atât finisajele interioare și exterioare, care sunt deosebite, cât și detaliile din întreg interiorul decorat cu foarte mult bun gust și cu foarte mare atenție la detalii.

„Întotdeauna am iubit eleganța și bunul gust, iar Băile Herculane au acest miros, al boemului, al frumosului, iar noi ne-am folosit de toate aceste elemente atunci când am pornit la drum cu Hotelul Versay. Încercăm să ne răsfățăm clienții prin toată calitatea serviciilor, dar și a întregului pachet ce Versay îl reprezintă, semn că de când am deschis gradul de ocupare este mereu 100%. Asta ne bucură enorm, ne bucură că oeferim calitate și sperăm să fim un exemplu de bune practici și pentru alții.”, a declarat Vera Gherga, unul dintre administratorii hotelului.

O dată ajuns la Versay, ca și oaspete într-un palat, ești și tratat ca atare. Personalul este foarte amabil, discret și dispus să te facă să te simți bine, iar în ceea ce privește priveliștea din stațiune, făcând abstracție de unele ruine din jur, te vei bucura de un sejur cu adevărat reușit. Acel cadru natural încântător, pe care doar la Herculane îl găsești, locul unde toate bateriile sunt încărcate la maxim.

publicitate ziar expresb 1000x100

hotel versay restaurant

Și pentru că majoritatea turiștilor vine la Băile Herculane și pentru bălăceală, Versay dispune de un mic centru spa, format dintr-un jacuzzi mare (aproximativ 3/ 2,5) cu apă termosalină naturală (la o temperatură ideală pentru a te simți bine) și o saună uscată (atinge o temperatură destul de bună), iar pentru cei care preferă băia în aer liber, vă așteaptă Ștrandul Termal Versay, locul perfect pentru o zi de vară minunată.

strand termal versay 2

Prin urmare, dacă te-ai decis ca ultimele zile ale lunii august să le petreci în stațiunea de pe Valea Cernei, profită de pachetul de vacanță pe care hotelul Versay îl pune la dispoziția turiștilor și vei beneficia de: cazare cu demipensiune, acces gratuit la ștrand termal, acces gratuit la jacuzzi/saună. Costul este de 750 lei/2 pers/zi. Serviciile turistice se pot achiziționa și cu vouchere de vacanță.

strand termal versay 3

Informații și rezervări:
☎ 0770969621 | 0355429098
📧 rezervari@hotel-versay.ro