La Diverta, noutățile nu au limită! [FOTO]

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Cei care trec pragul magazinului Diverta din complexul comercial Nera nu pot pleca decât mulțumiți. Librăria își așteaptă clienții cu o gamă diversificată de produse, din care nu lipsesc niciodată noutățile!

Noutățile nu se opresc nici în luna aprilie în magazinele Diverta! Sediul librăriei din complexul comercial reșițean Nera are expuse produse pentru toate gusturile și toate vârstele. Pasionații seriei Star Wars pot cumpăra diverse obiecte inscripționate, iar cei care adoră tehnologia, pot achiziționa gadgeturi de ultimă generație.

Și pentru cei care doresc să fie la curent cu cele mai noi apariții editoriale, librăria Diverta este locul ideal. În plus, cele mai vândute titluri pot fi achiziționate la prețuri promoționale. În luna aprilie, două dintre cele mai vândute cărți pot fi cumpărate cu reducere, la doar 20 de lei: „Spioana”, de Paulo Coelho și „Tipul din filme nu există”, de Bogdan Stoica.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157679551058664″]

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

De asemenea, pe lângă o multitudine de idei de cadou, în librăriile Diverta pot fi achiziționate bilete la concerte, festivaluri, spectacole pentru copii și multe alte evenimente.

Ce alte noutăți și servicii puteți găsi la librăria din centrul Reșiței, veți afla trecându-i pragul de luni până vineri, între orele 9 și 21, sâmbătă între orele 9 și 19 sau duminică, între orele 9 și 14.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/