La „Dan Păltinișanu” nu se pune o cărămidă în 3-4 ani de acum încolo!

stadion timisoara

Veste proastă pentru iubitorii fotbalului din Timișoara! Noul stadion, pentru care se vor cheltui 122 de milioane de euro, nu va fi construit prea curând!

Timișoara este unul dintre puținele orașe mari ale României care nu are astăzi un stadion modern de fotbal. Cum nu are nici sală polivalentă. În vara acestui an, Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că, într-un final, orașul va avea un alt „Dan Păltinișanu”, Compania Națională de investiții alocând 122 de milioane de euro pentru o arenă cu 30.000 de locuri. Lucrurile se mișcă însă destul de lent, fostul secretar de stat din Ministerul Dezvoltării, cărășeanul Andrei Ungur, anunțând că timișorenii mai au de așteptat până să-și încurajeze favoriții pe noul stadion.

„Acum câteva săptămâni am avut în Consiliul Tehnico-Economic Stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara, în studiu de prefezabilitate. Mai devreme de 3-4 ani nu se va pune o cărămidă acolo! Din cauza procedurilor, nu pentru că nu există bani! La Ministerul Dezvoltării se lucrează pe un cod al urbanismului pentru ca tot ce ține de amenajarea teritoriului să fie integrat într-o singură lege. Practic, anumite proceduri se vor simplifica.”, a explicat Ungur pentru expressdebanat.ro.