La ceas aniversar, Casa Alex Oravița te așteaptă cu sute de produse la prețuri reduse!

explo 1000x200

Contextul actual te-a făcut să-ți dai seama că niciunde nu ești mai în siguranță decât acasă? Vrei să-mbini siguranța și confortul, fără să pierzi timpul prin magazine pentru fiecare produs în parte? Casa Alex Oravița este alegerea perfectă. La ceas aniversar, reprezentanții magazinului ți-au pregătit nu doar oferte inegalabile, ci și surprize pe măsură.

Au trecut doi ani de când unul dintre cele mai importante magazine de retail din vestul țării și-a deschis porțile. Mii de clienți au beneficiat și se bucură în continuare de paleta largă de produse de cea mai bună calitate și asta la doar câțiva pași de casă, fără a-și mai face griji pentru drumurile lungi pe care trebuiau să le parcurgă până în orașele învecinate.

Casa Alex din Oravița, primul retailer de bricolaj din zonă, este proiectul de anvergură și mult așteptat de locuitorii de pe Valea Carașului, dezvoltat de cei doi antreprenori: Adrian și Alexandru Torma. Totul a fost creionat și a avut la bază ideea de a trece la un nivel superior al afacerilor deja existente (Auto Alex fiind unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de materiale de construcții, sobe de gătit și încălzit din sud-vestul României).

20 iulie va fi momentul în care se va deschide șampania, dar se vor trage şi câteva concluzii elocvente despre business-ul care a cunoscut succesul și a trecut cu brio peste perioada de criză generată de noul Coronavirus. În ciuda previziunilor sumbre date de analiștii economici, planurile de viitor ale Casei Alex sună foarte bine și asta pentru că antreprenorii au avut, încă de la început, o bază solidă vizavi de acest proiect, la care au stat mai multe atribute: climat organizațional plăcut, atenție la nevoile clientului, sortimentarea magazinului cu o varietate de produse și avantaje prin oferte competitive. De asemenea, când vine vorba de planuri de viitor cu bătaie lungă, calculele sunt precise: extinderea afacerii prin deschiderea altor magazine și dezvoltarea proiectelor noi aflate deja în derulare.

În ceea ce privește produsele care se află pe rafturile Casei Alex și al căror preț este practic de nerefuzat pentru clienți, acestea variază de la electrocasnice la mobilier pentru casă și grădină, până la materiale de construcții. Pentru că este zi de sărbătoare, reprezentații magazinului îi vor întâmpina pe primii 100 de clienți care cumpără produse în valoare de 99 de lei, cu diverse surprize și asta pentru a puncta încă o dată respectul și profesionalismul care se pretează în orice business.

Ce a însemnat Casa Alex Oraviţa, cum a depășit obstacolele timpului și despre viziunea unei afaceri de succes, Alexandru Torma a declarat pentru Express de Banat:

„Este un alt proiect de suflet în care am investit timp, încredere și pentru care am muncit enorm ca să ne îmbunătățim serviciile și ofertele. Știm că orice afacere, care pleacă de la zero, trebuie să fie susținută constant și trebuie să-și câștige respectul în rândul consumatorilor, pentru că, fără ei, nimic nu ar fi fost posibil. Una dintre cele mai importante realizări ale noastre este aceea că am reușit să adunăm, într-un singur loc, toate produsele necesare unei gospodării, iar clienții nu mai sunt nevoiți să parcurgă drumuri lungi până la Timișoara sau Reșița, așa cum obișnuiau să o facă până la momentul deschiderii Casei Alex. Nu ne vom opri aici, vom continua să investim în calitate, profesionalism și încredere, dar și să rămânem aproape de nevoile partenerilor și clienților noștri, care, până la urmă, sunt a doua noastră familie”.

La evenimentul aniversar ce va avea loc, luni, 20 iulie, ofertele de la Casa Alex Oravița sunt pregătite exact pentru a veni în completarea siguranței și confortului căminului tău. Acestea sunt valabile în limita stocului disponibil, în perioada 20 iulie-31 august 2020.