La Caransebeş plouă cu nisip! Primăria va permanentiza voleiul pe plajă!

po 1000x100px (3)

Ștrandul municipal din Caransebeș a fost pus la dispoziția copiilor, gratuit, la sfârșitul săptămânii de către municipalitate, cu ocazia Zilei Copilului. Mai mult, pentru iubitorii de volei pe plajă a fost organizat un concurs la care au participat sportivii de la Clubul Sportiv Școlar din municipiul Caransebeș și Oțelu Roșu.

Deși vremea a fost capricioasă, turneul s-a desfășurat în bune condiții, pe două secțiuni: fete și băieți, în prezenta antrenorilor și a directorului CSS, Laura Andrei. La finalul competiției au fost înmânate diplome, medalii și cupe câștigătorilor, iar toți sportivii au primit câte o jucărie din pluș oferită de către organizatori din partea Asociației Crucea Roșie. Pentru că au fost destule jucării, toți copiii prezenți la acea oră la ștrand au primit câte o jucărie.

Directorul Casei de Cultură George Suru, Ioan Cojocariu, ne-a declarat că va propune conducerii Primăriei ca voleibaliștii să poată să se antreneze gratuit pe terenul cu nisip de la Ştrandul municipal, care va fi completat cu nisip pentru a se putea desfășura antrenamentele în bune condiții.

1000x200 dacus 02

Directorul Clubului Sportiv, Laura Andrei, ne-a declarat că acest concurs, prima ediţie a Cupei 1 Iunie, a fost un prilej de pregătire pentru sportivi pentru competițiile de beach volleyball din această vară.

La fete, locul I a fost câștigat de echipa formată din Rusu Selinna și Nicoleta Arjoc, iar la băieți, de Dela Mihai și Dan Roșu.  

Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px