La Caransebeș, în acest weekend, Turneul Campionilor la futsal amatori!

Un nou regal de fotbal în sală la Caransebeș cu ocazia desfășurării ediției a II-a a Turneului Campionilor, o manifestare dedicată sportivilor amatori din municipiul Caransebeș, în organizarea lui Neda Bogdan.


De această dată s-au alăturat evenimentului mai mulți sponsori alături de Pizzeria Roberto, care au contribuit la fondul de premiere.

„Sunt 15 echipe înscrise, mai mult cu 3 față de prima ediție, iar sistemul este de 5 grupe a câte 3 echipe. Meciurile se vor juca începând cu ora 10.30 pe grupe sâmbătă, iar duminică, de la aceeaşi oră, sunt organizate semifinalele, finala mică și finala mare. Brigada de arbitri este formată din Frimu Vali și Răzvan Bazavan, iar observator – domnul Duly Kelemen. Ca o noutate, doamnele și domnișoarele vor primi câte un trandafir, de la Moș Nicolae, iar copii de mingi vor primi câte un cadou dulce”, ne-a declarat Neda Bogdan.

Tragerea la sorți a echipelor pe grupe a avut loc, iar căpitanii echipelor au fost deja anunțaţi despre ordinea desfășurării jocurilor.

Ca o noutate, în Sala Polivalentă Victoria aparținând societății Caromet își va face simţită prezenţa galeria echipei de fotbal a orașului cu titlul Magica Balta, condusă de Aurelian Linchi Popescu. Așadar, distracția, voia bună și sportul cu balonul la picior vor fi principalele motive pentru care gugulanii sunt invitați să vină la Sala Polivalentă în acest weekend.