La Caransebeş, excedent bugetar de formă! Pe fond, joc de glezne!

Excedentul bugetar aprobat în plenul Consiliului Local al Municipiului Caransebeș nu este nici pe departe o sumă necheltuită din bugetul pe 2017 care să ajute administrația publică locală în 2018 la compartimentul de investiții.

Banii sunt cu destinație clară: investiție în cele două terenuri multifuncționale, care s-au votat anul trecut, proiect în desfășurare, aprobat atât de liberali, cât și de consilierii social democrați.

Potrivit primarului Felix Borcean, în viitorul cel mai apropiat iubitorii de sport din Caransebeș vor avea unde să bată mingea în cele două cele mai mari cartiere ale orașului. „Acest excedent bugetar provine din nefinalizarea investiției în cele două terenuri multifuncționale. Deși am avut un buget foarte sărac, am ieșit până la urmă cu fruntea sus din 2017. Banii vor fi foarte repede cheltuiți, pentru că avem promisiunea ca în următoarele două săptămâni să fie gata cele două terenuri. Investiția este de 1.338.390,61 de lei”, ne-a precizat primarul Felix Borcean.

CITEŞTE ŞI: În sfârșit! Cele două terenuri de sport multifuncționale au driblat certurile din Consiliul Local Caransebeș!