La Bocșa, tinerii sărbătoresc iubirea

bocsa dragobete

Pentru elevii celor două licee din Bocșa, concursul dedicat iubirii a devenit o tradiție care continuă anul acesta.

În cadrul acțiunii organizată de casa de cultură împreună cu primăria și consiliul local, iubirea este pusă în valoare în feluri diverse de către elevii celor două licee din oraș, anume Liceul Teoretic „Tata Oancea”, respectiv Liceul Tehnologic „Constantin Lucaci”. „Fiecare liceu participă cu elevii care sunt creatori sau artiști interpreți. În cadrul concursului, tinerii pot expune desene și fotografii, pot recita poezie sau pot interpreta scenete legate de Dragobete”, a spus Dan Liuț, directorul Casei de Cultură Bocșa.

Concursul se desfășoară în preajma sărbătorii Dragobetelui. Organizatorii trimit regulamentul către cele două licee din oraș stabilind de comun acord și data până la care elevii îți pot înscrie creațiile. Premierea câștigătorilor are loc în jurul datei de 8 martie.

În paralel, Casa de Cultură Bocșa organizează expoziția de mărțișoare, de asemenea devenită tradiție, implicând participarea elevilor de la toate instituțiile de învățământ din oraș. „Invităm toți bocșenii să vină la expoziția care va fi cu vânzare și ca cuprinde mărțișoare lucrate manual de către copiii și tinerii din oraș. Anul acesta o vom ține în Parcul Pescăruș în perioada 28 februarie – 1 martie”, a încheiat Dan Liuț.
Foto: Casa de Cultură Bocșa

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/