La ani distanță! Se extinde rețeaua electrică în cartierul nou din Măguri

cartier maguri
Cuib de vise 1000x100

Municipalitatea lugojeană a demarat lucrările pentru execuția extinderii rețelei electrice în cartierul nou din Măguri, localitate aparținătoare Lugojului.

Loturile pentru construcția de case în noul cartier al satului Măguri au fost atribuite de fosta administrație a orașului, care însă nu a asigurat beneficiarilor posibilitatea de a se racorda la utilități și în primul rând la energie electrică, astfel că, deși au construit casele, acestea nu pot fi locuite.

Primăria a trebuit să refacă Avizul Tehnic de Racordare (ATR), proiectul de execuție și să obțină toate avizele necesare.

STPT job 1000x200

„Lucrările vor consta în realizarea unei Linii Electrice Subterane (LES) de 20kV, în lungime de 520 metri; montarea unui post de transformare prefabricate; realizarea a trei circuite de distribuție de joasă tensiune cu cabluri subterane trifazate, în lungime de 1.800 de metri și montarea a 27 de firide. Valoarea totală a investiției este de 869.242,90  de lei, din care Municipiul Lugoj va suporta doar jumătate, respectiv 434.621,34 de lei, restul sumei fiind asigurată de către E-Distribuție Banat SA. Lucrările vor fi executate de o societate autorizată, desemnată de către E-Distribuție Banat SA și vor fi finalizate în maximum șase luni”, a mai precizat Claudiu Buciu, cel care a iniţiat proiectul.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/