La 10 luni de la depunerea dosarului la ADR Vest, contract de finanțare de peste 1,5 milioane de lei la Băile Herculane

Cristian Miclău, primarul orașului-stațiune Băile Herculane, a semnat astăzi alături de Sorin Maxim, director general ADR Vest, contractul de finanțare pentru un proiect de peste 1,5 milioane de lei.

Proiectul „Eficientizarea energetică a clădirii primăriei orașului Băile Herculane, județul Caraș-Severin” se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 Axa 3.1B. Investiția de 1.585.634,52 lei prevede reabilitarea termică a clădirii Primăriei din Băile Herculane, dar și a încălzirii imobilului, folosind surse regenerabile.


Proiectul a fost depus la ADR Vest în luna ianuarie a acestui an și prevede înlocuirea instalațiilor electrice, schimbarea tâmplăriei, montarea unui sistem de încălzire în vederea îmbunătăţirii consumului de energie în cadrul Primăriei. Durata realizării lucrărilor este de 24 de luni de la semnarea contractului. Orașul Băile Herculane, prin Consiliul Local, se angajează să suporte cheltuielile de întreținere, reparații și gestionare a investiției ce va fi realizată prin proiectul de eficientizare energetică a clădirii.