Krypton Unplugged, în concert la Reşiţa!

Gabi „Guriţă” Nicolau – voce, Eugen Mihăescu – chitară acustică, Dragoş Docan – fretless bas. Ei sunt Krypton Unplugged şi vin în această săptămână la Reşiţa, la Dora House. Cu Express de Banat poţi câştiga o invitaţie la concert!

Nu numai că au făcut istorie în rock-ul românesc, dar fac şi un prezent frumos pentru noi toți – prin una dintre cele mai bune voci din scena de rock, prin compoziții unice, imposibil de confundat, și prin demonstrații de virtuozitate pe care puțini basiști le mai reușesc! Krypton rămâne un brand pe care nici un pasionat al muzicii nu ar trebui să îl rateze atunci când are șansa de a participa la un concert live! „Va fi un un concert prietenos, plin de lumină și culoare, în care ne vor aminti despre ce avem, ce trăim, ce simțim, despre iubire și frumos, despre ce nu este în regulă în lume, despre noi înșine“, informează ofiţerul de presă al formaţiei, Marina Bădulescu.

„Am creat acest proiect într-o formulă restrânsă cu gândul ca o chitară, o voce şi un bas pot transmite o vibraţie, un mesaj unui public ce a crescut cu muzica noastră. Departe de «armata» decibelilor şi a sonorităţilor electrice, de data aceasta redefinind un spaţiu acustic, cald, ne apropiem de vechii noştri fani, dar si de generaţia nouă, cu piese scrise acum două decenii, dar şi cu noutăţi interpretate acustic“, este modul în care se prezintă pe propria pagină de Facebook membrii trupei Krypton Unplugged.

Să le spunem krypton-ilor „Bun venit!“ la Dora House din Reşiţa, joi, 18 mai, de la ora 20!

Dă un like paginii de Facebook a cotidianului online Express de Banat, după care dă share acestui articol cu Krypton Unplugged şi poţi câştiga o invitaţie de două persoane la concertul din 18 mai! Pentru a porni cu șanse egale, concurenții vor avea o singură intrare la concurs indiferent de numărul de share-uri! Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, joi, 18 mai, cu ajutorul programului random.org. Mult succes!