Jurnal virtual de vacanță! Timișenii sunt invitați să scrie o pagină

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Invitație inedită din partea Centrului de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș! Doritorii sunt invitați să ajute tânăra generație să descopere tradițiile și vara clasică petrecută în Banat.

Timișenii, în special cei care locuiesc în mediul rural și petrec vacanța cu copiii sau nepoții, sunt invitați să adauge o pagină în jurnalul virtual. Tema este viața tradițională la țară. Centrul de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș așteaptă obiectele vechi, specifice Banatului. Costume, cărți, fotografii, chiar veselă sau unelte de grădină ticsite prin vreun pod sau lăzi de amintiri pot adăuga o pagină inedită în jurnal.

1000x100 casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Astfel, albumul cu fotografii ale jocurilor copilăriei vor surprinde copiii care descoperă tradițiile, obiectele vechi și jocurile bănățene sau îngrijesc animalele, merg la scăldat și multe altele. „Fotografiile și scurtele istorioare pe care le vom primi pe paginile de socializare ale Centrului de Cultură și Artă vor fi reunite într-un album al zilelor de vară la țară, petrecute într-o atmosferă bănățeană tradițională. Jurnalul de vacanță în pandemie va rămâne deschis și accesibil tuturor până la toamnă. După ce vacanța de vară va lua sfârșit, și dacă situația medicală din țară o va permite, toți cei care au contribuit la acest jurnal online vor fi invitați la unul dintre spectacolele organizate de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș.”, a transmis Consiliul Județean.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/