Juniorii Voinței Șoșdea, pregătiți de Doru Ursu

doru ursu vointa sosdea

Copiii de până la clasa a opta din comună se pregătesc pentru ca, din toamnă, să participe în campionat cu două echipe.

De la 1 aprilie, Antrenorul Doru Ursu are la antrenamente 35 de copii însă lista este în continuare deschisă pentru noi doritori. Pregătirea micilor fotbaliști se desfășoară pe două grupe de vârstă având la dispoziție atât terenul de sport al școlii din Șoșdea cât și terenul echipei Voința și terenul sintetic din Măureni.

„Parteneri în acest proiect sunt Primăria Măureni și Școala Gimnazială Ioan Ciucurel din Șoșdea. Mulțumesc domnului primar Brian Filimon, pentru susținere și încrederea acordată, precum și doamnei director Nicoleta Belu. Condițiile sunt foarte bune după ce primăria ne-a asigurat tot echipamentul și baza sportivă”, a spus antrenorul deținător al licenței UEFA Grassroot C recunoscută internațional.

În baza acestei licenței, obținută la capătul cursurilor organizate de Federația Română de Atletism, Doru Ursu poate pregăti juniori de până la 18 ani și poate antrena până la liga a patra. Absolvent al facultății de educație fizică și sport, specializarea fotbal, Doru Ursu a mai antrenat în cadrul Mundo Reșița dar și echipa „Lupii argintii” de la Constantin Daicoviciu.

Pentru micii fotbaliști din Șoșdea, este important de reținut că se pregătesc alături de un deținător a două recorduri la marș la juniori. Doru Ursu a fost și campion balcanic la marș în 2004, multiplu campion național dar și component al lotului național între anii 2002-2018. Fără îndoială, este legat sufletește de Voința Șoșdea întrucât socrul său, decedat luna trecută, a jucat la această echipă în perioada când Voința activa în liga a treia. Din toamnă, copiii pregătiți de Doru Ursu vor intra în focul competițiilor oficiale pentru Voința.

Doru Ursu alături de copiii din Șoșdea.

Antrenorul Doru Ursu alături de o parte dintre copiii pe care îi pregătește la Șoșdea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/