Jumătate de milion pentru stadion de Liga a II-a!

FC Caransebeş a primit acceptul Federaţiei Române de Fotbal de a disputa meciurile de acasă din viitoarea ediţie a Ligii a II-a pe stadionul din Parcul Teiuş.

Municipalitatea a investit sume importante pentru ca ruina din Parcul Teiuş să fie astăzi un stadion omologat de FRF pentru meciuri din eşalonul secund. Membrii comisiei de omologare a stadioanelor au vizitat arena gugulanilor imediat după încheierea tuturor lucrărilor de reabilitare şi au constatat că în Teiuş se poate fluiera începerea campionatului. Transformarea uluitoare a stadionului a costat peste 500.000 de lei, după cum au confirmat autorităţile locale. „Acest stadion a renăscut din propria cenușă. La fel ca și Casa de Cultură, am găsit stadionul în paragină și cu o caracatiță de interese. Doar cu ambiție și eforturi de la bugetul local am reușit să-l recuperăm, modernizăm și să-l redăm Caransebeșului la un standard ridicat”, a declarat primarul Marcel Vela.

Lucrările s-au derulat în două etape. Mai întâi s-au cheltuit 240.000 de lei pentru ca Stadionul CFR să îndeplinească rigorile Ligii a III-a, unde gugulanii au încheiat campionatul început la „Balta”. Ceva peste 300.000 de lei s-au investit în etapa a doua, când arena a îmbrăcat haine ceva mai pretenţioase, de nivelul Ligii a II-a. Vor apărea până la începutul campionatului loje pentru VIP-uri, oficiali sau presă. Accesul către tribuna oficială şi intrarea autocarelor echipelor în incinta stadionului se vor face separat de restul spectatorilor de acum încolo, iar tribuna a doua se va transforma şi ea spectaculos în cel mai scurt timp posibil.