„Judecătorii și procurorii au fost hăituiți în numele unei fata morgana, numită pompos luptă anticorupție!”

adriana stoicescu

Președintele Tribunalului Timiș, judecătoarea Adriana Stoicescu, spune încă o dată lucrurilor pe nume și taxează tăcerea „primului îngrijorat al țării” vizavi de abuzurile dovedite din justiție.

„În timp ce primul îngrijorat al țării dădea indicații prețioase magistraților, Înalta Curte consfințea concluziile Inspecției Judiciare cu privire la abuzurile DNA împotriva magistraților. În timp ce primul îngrijorat al patriei ne explica că suntem chemați să păzim pacea socială, arătând, încă o dată, că politicul ne vede ca pe niște anexe relativ utile, Înalta Curte confirma cele spuse de o mână de oameni, ani la rând: judecătorii si procurorii au fost hăituiți în numele unei fata morgana, numită pompos luptă anticorupție! Nu l-am auzit niciodată pe primul îngrijorat al țării să declare că abuzurile dovedite și victimele colaterale ale mult stimatei lupte anticorupție sunt derapaje.

Nu l-am auzit niciodată să bată cu pumnul în masă și să ceară devoalarea tuturor mânăriilor menite să șantajeze judecătorii, să îi transforme în primitori de plicuri galbene.”, a comentat magistratul timișorean.

gif card de energie dacus 1000x100

Adrian Stoicescu n-a uitat nici de lecțiile de drept predate judecătorilor și procurorilor de același întâi al țării, context în care își exprimă speranța ca justiția din țara noastră să nu mai fie „reformată” de „tot felul de neaveniți, cocoțați în scaune mult prea înalte pentru ei.”

„Nu, nu vom judeca așa cum vă doriți, ci așa cum spune legea și conștiința noastră. Oricât de mult vă veți strădui să ne opriți!”, a conchis judecătoarea Adriana Stoicescu.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/