Judecătoarea Stuparu propune excluderea din PSD a consilierului local arestat pentru contrabandă și îi cere explicații Luminiței Jivan!

Fosta șefă PSD Caraș-Severin, pe care tot mai multe zvonuri o dau plecată din partid, n-a dezmințit nimic, motiv pentru care Gabriela Stuparu îi cere să-și dezvăluie intențiile. De plecat ar trebui să o facă Gabriel Mititescu, zis Falcao, consilierul local de la Bocșa arestat preventiv pentru că ar fi condus o rețea de contrabandă cu țigări.

Gabriela Stuparu, fostă vicepreședinte a Tribunalului Caraș-Severin, a preluat funcția de vicepreședinte PSD Caraș-Severin în mandatul Luminiței Jivan și a devenit în scurt timp una dintre principalele voci ale partidului. În filiala județeană social-democrată s-au schimbat multe, e o nouă conducere, însă fostul magistrat continuă să ia atitudine. În primul rând, la ședința pe care pesediștii cărășeni o vor avea astăzi, Gabriela Stuparu le va propune colegilor să-l excludă din rândurile lor pe Gabriel Mititescu, consilierul de la Bocșa implicat într-un dosar penal cu contrabandă de țigări. „Se bucură de prezumția de nevinovăție, e adevărat, dar trebuie să ținem cont de gravitatea infracțiunilor pentru care este arestat preventiv. E considerat a fi liderul unui grup infracțional. Nu are decât să-și demonstreze nevinovăția în instanță și apoi cred că poate reveni în partid. Până atunci cred că face numai deservicii partidului”, a explicat Gabriela Stuparu.

Social-democrata caută astăzi și un răspuns. E ceva adevărat în zvonurile potrivit cărora Luminița Jivan pleacă din PSD? E real că și-a negociat o poziție importantă în PNL? Oferă ca monedă de schimb mai mulți primari PSD partidului condus de Marcel Vela? „Luminița Jivan nu a infirmat aceste zvonuri. Bun, nici nu le-a confirmat, dar faptul că nu comentează în niciun fel ceea ce se spune nu face altceva decât să creeze incertitudine în partid. Luminița Jivan trebuie să ne spună ce are de gând, lucru valabil și pentru cei care, potrivit zvonisticii, ar părăsi partidul”, a mai spus fostul magistrat.