Judecătoarea Adriana Stoicescu, despre scandalul provocat de Buhnici: „Celulită fac și slăbănoagele, o știu din proprie experiență”

judecatoarea din Timisoara Adriana Stoicescu critica miscarea LGBT

Adriana Stoicescu și-a exprimat punctul de vedere cu privire la subiectul atins de George Buhnici, care face vâlvă în aceste zile, legat de faptul că femeile ar trebui să facă mai mult sport. „Celulită fac și slăbănoagele, o știu din proprie experiență”, spune judecătorul timișorean.

George Buhnici a reușit să provoace un scandal imens, după ce a făcut o serie de afirmații legate de femeile care se expun la mare având celulită și vergeturi, astfel că le-a recomandat să mai dea pe la sală.

Printre cei care și-au dat cu părerea pe marginea acestui subiect se numără și Adriana Stoicescu. Judecătoarea din Timișoara recunoaște că are celulită, deși este slabă, dar a atras atenția asupra obezității, cu care se confruntă populația din tot mai multe țări ale lumii.

În concluzie, obezitatea e ok. 100 de kg la 16 ani și un metru jumate e ok. Toți cardiologii și nutriționiștii sunt idioți, iar endocrinologii niște papagali. În SUA obezitatea este o problemă de sănătate publică, iar britanicii luptă de proști cu obezitatea infantilă. E drept, celulită fac și slăbănoagele, o știu din proprie experiență. Dar să vii să spui că e perfect în regulă să te îndopi cu KFC și să bei litrul de cola pe zi, ca apoi să fii un mic hipopotam care face infarct și diabet la 25 de ani, e cam mult. Problema mea e că la fel ca în bancul cu homosexualii, să nu devină obligatorie peste vreo 10 ani”, a afirmat fostul președinte al Tribunalului Timiș.

1000x100 resita 02

De asemenea, Adriana Stoicescu și-a dat cu părerea și despre noua modă în rândul femeilor de a nu se mai epila.

Și în aceeași notă, aflăm din Vogue că e sexy rău părul în axilă. Jucați-o pe asta, vă rog…”, a precizat judecătorul timișorean.