Jucătorii de la Banatul şi-au păcălit antrenorul de 12 ori într-o singură zi!

Voleibaliştii de la Banatul Caransebeș continuă seria jocurilor foarte bune, acumulând a IV-a victorie consecutivă. Ultima, la Dej. Unde antrenorul Răzvan Parpală s-a simţit însă victima zilei de 1 Aprilie.

Băieții antrenorului Răzvan Parpală au început jocul în forță, reușind să se desprindă în primul set ușor de la punctul 20, (25-20), însă în setul al doilea, Ionuț Teleleu și compania au simțit mai mult rezistența echipei gazdă, ducând setul în prelungiri, 28 la 26 pentru gugulani.

În setul al treilea, caransebeșenii au lăsat garda jos și, pe fondul unor greșeli la serviciu și atacuri nefinalizate, au pierdut parțialul cu scorul de 25 la 17.

Setul 4 a dat mari bătăi de cap echipei conduse de Răzvan Parpală și Fabian Birău. După ce au condus tot timpul la diferență de până la 11 puncte, pe serviciul lui Mihalescu ardelenii au recuperat punct după punct și, cu toate intervențiile de timp de odihnă ale conducerii tehnice, tânărul jucător de la Dej a fost de neoprit. Astfel că, de la 22-11 pentru Banatul Caransebeș, un set fără istoric s-a transformat într-un joc de calvar pentru gugulani, care nu au reușit să pună mingea în terenul gazdelor timp de 12 puncte! S-au trezit abia în fața scorului 22-23! De aici, fiecare punct a avut o greutate mai mare, Banatul impunându-se în prelungiri, cu 26-24.

„Suntem în faza a doua a campionatului, când fiecare dintre jucătorii noștri resimte oboseala acumulată pe parcursul ultimelor 8-9 luni de zile. Mai apar și accidentările, să nu uităm că primul libero are probleme medicale, fără a mai putea fi recuperat, însă sunt foarte mulțumit de tânărul Diaconescu, care este de aici din zonă și va rămâne anul viitor titularul echipei, pentru că merită și pentru că a demonstrat în toate aceste meciuri că are valoare. Noi am jucat constant la Dej, am luptat pentru fiecare punct, însă se întâmplă să vină preluarea bună și atacantul să nu pună mingea jos și aici, în setul 4, așa s-a întâmplat. Nu am avut emoții decât la 22-23, când am sperat ca băieții să nu-mi facă o păcăleală de 1 aprilie. Și nu mi-au făcut!”, a declarat antrenorul principal Răzvan Parpală.

Banatul Caransebeș a acumulat 36 de puncte în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, în prezent ocupând locul 8, după Explorări Baia Mare.