Jucăriile din Marea Britanie ajung de astăzi în casele copiilor reșițeni [FOTO]

Zeci de jucării ale celor mai cunoscute branduri din lume vor ajunge de astăzi și la copiii din Reșița, la prețurile cele mai avantajoase și asta doar cu ajutorul magazinului MaimuToy, care și-a deschis astăzi porțile pentru micii clienți și părinții acestora. Una dintre afacerile de succes ale zilelor noastre este aceea cu jucării, oxigenul copiilor și coșmarul adulților din cauza prețurilor mult prea piperate pentru traiul actual.

Cerințe multe, așteptări pe măsură și dezamăgiri nenumărate atunci când cei mici se lovesc de refuzul părinților, toate acestea au motivat doi tineri reșițeni să deschidă un magazin cu jucării second hand.

Dacă vă imaginați că second face referire la jucării rupte sau murdare, ei bine, vă înșelați. Jucăriile sunt aduse chiar din Regatul Unit, produse de unele dintre cele mai cunoscute branduri și se află în cele mai bune condiții de folosire. Fie că este vorba de jucării destinate bebelușilor, dinozauri, mașini de pompieri, păpuși Barbie sau puzzle-uri, copiii își vor putea alege tot ce au nevoie pentru ca universul copilăriei să nu mai fie umbrit de greutatea posibilităților financiare.

Oana Untu și Bogdan Găinaru, cei doi tineri antreprenori, au venit pe piața reșițeană cu o idee inedită, un concept nou menit să aducă mulțumiri și clasei de mijloc, încântată de prețul mic al produselor, dar și de calitatea acestora. „Dacă aruncăm o scurtă privire în oraș, mai peste tot vedem magazine de haine second hand, cozi interminabile chiar și la orele dimineții fie iarnă sau vară și de multe ori cozi pentru niște haine a căror calitate este îndoielnică. Lumea nu mai are foarte mulți bani și de aici și ideea noastră: de ce să nu deschidem și un magazin second de jucării și mai ales dacă ele arată foarte bine, iar prețul acestora reprezintă mai puțin de jumătate din adevărata lor valoare”, a declarat Oana Untu pentru publicația noastră.

Magazinul este situat pe Bulevardul Republicii nr. 5 din cartierul reșițean Govândari și este deschis în fiecare zi de la ora 9 la 18, iar sâmbăta, de la 9 la ora 14. Toți cei interesați să facă mici bucurii copilașilor trebuie să știe că jucăriile pot fi cumpărate la bucată, dar și la kilogram, prețul fiind de doar 65 de lei.

„Spațiul comercial este plin ochi și sunt sigură că părinții vor pierde ore bune pentru a face cumpărăturile, mai ales atunci când aducem marfă nouă. Jucăriile sunt la cutie, nu știm exact ce primim, le luăm, le desfacem, ne uităm la ele, le punem pe raft și așteptăm clienții cu mare drag. Și uite așa, spre bucuria noastră, ajung să dea pe o jucărie care în magazin costă 100/250 lei, doar 30 sau 40 de lei”, a mai dorit să adauge Oana Untu.

„Pentru cine și-a imaginat că în Reșița soarele a apus de mult, că tinerii nu au alt gând decât cel al emigrării și că decorul mediului de afaceri de la noi din oraș și din județ a început să pălească, suntem noi prezenți acum și aici pentru a demonstra că tinerii își doresc, au speranțe și chiar reușesc prin propriile puteri. Reșița are nevoie de un suflu nou, de cât mai mulți tineri cu idei constructive și suport din partea celor rămași, pentru a crește, pentru a redeveni capitala unui județ atât de frumos: Caraș-Severin”, citându-l pe Bogdan Găinaru, administratorul magazinului MaimuToy, un copil mai mare în lumea copiilor mici.