Jocul Gates of Olympus cu elemente bonus și RTP ridicat

descărcare
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Furnizorul Pragmatic Play este cunoscut pentru proiectele unice, cu grafică modernă și bonusuri elaborate.

Unul dintre acestea este gates of olympus joc, prezentat în 2021. Slotul are o componentă tematică, iar personajul principal este puternicul Zeus. Fiecare utilizator, după activarea jocului, va vizita vârful Olimpului și va forma o strategie câștigătoare. Cu un rezultat de succes, puteți rupe premiul, care este calculat la un coeficient de x10.000. Asigură-te de asta lansând un joc la Weiss Casino.

Caracteristici ale emulatorului Gates of Olympus

Vă puteți familiariza cu caracteristicile slotului de pe platforma Weiss. Aici este prezentat în mai multe moduri și, prin urmare, este disponibil inițial pariind fără riscuri și fără investiții. În acest caz, sunt utilizate creditele virtuale încorporate în aparatul de slot.

Atunci când activezi Gates of Olympus, vei avea la dispoziție un câmp de șase role online. Pe acesta se desfășoară jocul, a cărui esență este de a face combinații cu premii. Acestea sunt formate din simboluri identice, pentru care trebuie să adunați cel puțin opt imagini de același tip.

RTP este stabilit la 96,50%. Acesta se bazează pe algoritmul aparatului de joc și pe particularitățile de returnare a pariurilor. Parametrul este destul de ridicat și, prin urmare, investiția dvs. va aduce câștiguri uriașe. Mărimea plății depinde în mod direct de mărimea pariului și de combinație: pentru fiecare simbol este stabilit un anumit coeficient.

Volatilitatea acestui slot este ridicată, din cauza căreia pe terenul de joc se formează rareori grupuri de premii. Dar acestea aduc câștiguri mari, ceea ce vă permite să ajungeți rapid la plus. Pentru a face acest lucru, este suficient să folosiți tehnici profitabile dovedite de profesioniști. De exemplu, o strategie populară este Martingale, a cărei esență este de a dubla pariul după ce a pierdut și de a merge la investiția inițială după ce a câștigat.

Cum se joacă Gates of Olympus?

Dezvoltatorii oferă un gameplay standard, astfel încât jocul de păcănele va fi atractiv chiar și pentru începătorii din lumea jocurilor de noroc. Simplitatea regulilor va ajuta să intrați rapid în particularitățile gameplay-ului și să mergeți să atingeți culmile. Sarcina ta – alegerea mărimii pariului în conformitate cu mărimea depozitului. În mod ideal, soldul ar trebui să fie suficient pentru 60-80 de rotiri. În acest caz, chiar și rundele nereușite nu vor provoca o pierdere completă a fondurilor.

Alegeți între 0,2 și 125 de dolari, pentru care puteți folosi butoanele “+” și “-” din partea de jos a aparatului de joc. Când le apăsați, se deschide o fereastră separată în care puteți specifica numărul de monede și valoarea lor nominală. După efectuarea acțiunilor, rotiți tamburii manual sau mergeți la jocul automat. În acest din urmă caz, numărul de rotiri este limitat (10-1.000).

La fiecare derulare a rolelor de pe teren se schimbă simbolurile care pot aduce un premiu. Pentru a face acest lucru, este necesar ca cel puțin opt imagini identice să apară pe celulele vecine. Pentru a atrage atenția utilizatorilor și pentru a crește profitabilitatea jocului, dezvoltatorul a folosit funcția de pictograme în cascadă. Esența este după cum urmează:

untitled design set 970x90 px
  • O combinație câștigătoare formată pe teren aduce un premiu, ținând cont de multiplicatorii din tabelul de plăți;
  • de îndată ce recompensa este creditată în cont, clusterul este eliminat automat de pe role;
  • într-un loc gol apar imagini noi, care pot forma și ele o combinație.

Funcția cascadă este bună, deoarece poți plăti pentru o singură învârtire și poți fi recompensat de mai multe ori. Vei intra rapid în esență dacă activezi slotul în modul gratuit.

Ce fel de câștiguri sunt oferite la Gates of Olympus?

În aparatul de joc Gates of Olympus se oferă plăți pentru formarea anumitor combinații. Pe măsură ce sunt selectate elementele principale:

  • cristale de diferite culori;
  • o cupă de aur, un inel cu rubin încrustat;
  • clepsidră și coroană de safir;
  • Zeus tunetul în veșminte albe.

Fiecare grup de anumite simboluri are un coeficient cu care pariul tău este înmulțit atunci când se calculează recompensa. Cele mai mici recompense sunt pentru cristale (x25-x1.000). Coeficienții x150-x1200 sunt adăugați pentru a plăti pentru cupe. Recompensa maximă pentru inele – x 1.500, pentru pictogramele cu clepsidre – x2.500, pentru coroane de aur – x5.000, iar pentru Zeus – x10.000.

Scatteri care te aduc mai aproape de victorie

În acest joc de aparate există simboluri care activează funcția bonus. Acestea înmulțesc șansele de a completa contul în timpul jocului. Zeus este o pictogramă scatter, atunci când apare, se aplică reguli specifice. Vei fi recompensat pentru patru până la șase portrete ale zeului, și nu este neapărat locația lor în cluster. Imaginile pot fi oriunde, iar pentru căderea lor vei primi un premiu de până la x10.000.

În plus, atunci când apare Scatter, se declanșează 15 rotiri gratuite. La activarea lor se află un multiplicator aleatoriu care mărește premiul de 2-500 de ori. Dacă în timpul mini-returului vei vedea trei sau mai multe Scatter pe role, vei primi un bonus sub forma a cinci rotiri.

Pentru comoditate, dezvoltatorul oferă posibilitatea de a cumpăra un bonus fără a aștepta activarea acestuia. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul “Cumpărați rotiri gratuite” din stânga rolelor. Puteți depune fonduri pentru o sumă care depășește pariul de 100 de ori. Dacă sunteți gata să vă asumați un risc, veți obține instantaneu freespins.

 

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/