Joc de glezne în jurul sălii de sport din Lugoj!

sedinta consiliului local lugoj
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Conducerea administrației locale din Lugoj speră ca ședința de astăzi a Consiliului Local să fie una de bun augur. „Mărul discordiei” este sala de sport pe care Primăria vrea să o preia în administrare.

Ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Lugoj va avea loc astăzi, de la ora 12.00, și se va desfășura în sala de protocol a Primăriei Municipiului Lugoj.

Pe ordinea de zi sunt 25 de proiecte, printre care cele privind reabilitarea energetică a Grădiniței PP3 de pe strada Făgetului, desemnarea reprezentanților Consiliului Local în consiliile de administrație ale instituțiilor de învățământ din oraș și reorganizarea unor societăți aparținătoare de administrația locală.

promovare banner maxagro

Va fi repus pe ordinea de zi punctuul privind revocarea dreptului de administrare al CSS Lugoj asupra imobilului sălii de sport „Ioan Kunst Ghermănescu” și transmiterea acestuia în administrarea CSM Lugoj. Acest punct nu a întrunit numărul necesar de voturi la precedenta ședință ordinară, din 30 august.

„Referitor la cvorum, sperăm ca de această dată să îl avem, aceasta fiind ședința ordinară pe luna septembrie. Având în vedere că pe ordinea de zi sunt și subiecte care necesită prezența fizică la vot, plus că sunt și puncte care necesită majoritate de două treimi, cvorumul devine foarte important. Sper ca doamnele și domnii consilieri să înțeleagă acest mesaj, pentru că este vorba, printre altele, de alegerea membrilor în consiliile de administrație ale școlilor și grădinițelor.”, ne-a declarat Adrian Serendan, viceprimarul municipiului Lugoj.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/