JO 2024 – Paris, orașul gazdă al Jocurilor Olimpice din această vară

imge
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Parisul, orașul îndrăgostiților, se pregătește în această vară să găzduiască una dintre cele mai așteptate ediții ale Jocurilor Olimpice.

Orașul Luminilor va fi scena unui spectacol sportiv unic, reunind cei mai talentați sportivi din lume. 10.500 de profesioniști se vor lupta pentru una dintre cele 329 de medalii. Ce au pregătit organizatorii și câți reprezentați va avea România?

Paris – orașul gazdă al Jocurilor Olimpice de vară din 2024

Paris va deveni un centru global al sportului în perioada 26 iulie-11 august. Străzile sale vor fi animate de spectatori entuziasmați, veniți din toate colțurile lumii să-și susțină sportivii naționali. Organizatorii implicați în Jocurile Olimpice de vara din 2024, și-au propus să schimbe ceremonia de deschide din acest an. Flacăra olimpică va fi aprinsă la Trocadero, după un traseu lung de 6 km de-a lungul Senei.

JO 2024 – ediție specială, cu multe surprize

JO Paris 2024se anunță a fi o ediție cu totul specială. Pe lângă disciplinele consacrate, își vor face debutul altele noi care vor aduce diversitate competiției. Breakdance-ul, windsurfing, kitesurf, ștafetă mixtă de atletism de 35 de km pe jos, alpinism sportiv, sunt doar câteva dintre noile discipline, dar pentru mai multe detalii consulta ghiduri de specialitate.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

România la Jocurile Olimpice – reprezentată de sportivi de top

Țara noastră are o tradiție excelentă la JO, iar casele de pariuri dau cote pentru toate disciplinele de la JO. În această vară, România la Jocurile Olimpice va fi reprezentată de 92 de sportivi, pregătiți să facă față provocărilor și să vină acasă cu medalii de aur. Printre aceștia, îi regăsim pe David Popovici (înot), Eduard Ionescu (tenis de masă), Annaliese Drăgan (gimnastică ritmică) și mulți alții.

Ca să urmărești Jocurile Olimpice, nu trebuie să fi fan înfocat. Un astfel de eveniment reușește să-i unească chiar și pe cei mai puțin interesați de astfel de competiții. JO 2024 promite să fie o ediție de neuitat, dat fiind toate schimbările noi pe care ni le-au propus organizatorii.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/