Jardinierele din centrul Timișoarei nu mai sunt goale. Primăria a plantat flori perene

jardiniere1
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

După ce a fost criticată de mai multe ori, Primăria Timișoara s-a mobilizat, în sfârșit, și a plantat flori în jardinierele din centrul orașului. În total, este vorba de 125 de jardiniere, în care s-au plantat flori perene. 

Jardinierele din centrul Timișoarei nu mai sunt goale. Primăria anunță că în acestea au fost plantate flori perene, care vor crește și în anii următori.

Înfrumusețăm Timișoara și îmbogățim biodiversitatea naturală a orașului la costuri rezonabile. Cele 125 de jardiniere din zona centrală nu vor mai fi tratate ca simple vaze cu plante de sezon, ci vor avea în mixul de anul acesta plante perene, care să crească și în următorii ani. Am reușit să reducem costurile pentru această achiziție cu aproape 90%, folosindu-ne strict de plantele din pepiniera celor de la Horticultura. Și, în plus, totul arată fantastic”, a informat Primăria Timișoara.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Reprezentanții instituției susțin că Horticultura își va îmbogăți în acest an fondul de plante perene, pentru ca jardinierele, parcurile și spațiile verzi din Timișoara să devină „din ce în ce mai frumoase și mai diversificate”.

jardiniere2

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/