Jandarmii cărăşeni ajută persoanele nevoiaşe în preajma Sărbătorilor Pascale!

Cetăţenii din Reşiţa au parte în fiecare an de surprize plăcute în prag de sărbători. De această dată, câteva persoane lipsite de bunurile materiale necesare vieţii au avut parte de o bucurie din partea jandarmilor cărăşeni.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin respectă ca de fiecare dată tradiţia, şi anume, să le aducă o rază de lumină în inimă unor familii nevoiaşe din municipiul Reşiţa. Cadre ale inspectoratului împreună cu preotul militar au vizitat zilele trecute două dintre familiile sărace din oraş, oferindu-le cu această ocazie sume de bani prin contribuţia benevolă a jandarmilor cărăşeni.

Prin gestul lor de solidaritate, jandarmii au încercat să le facă sărbătorile mai frumoase şi să uite măcar pentru o clipă de problemele cu care semenii noştri se confruntă. Totodată, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti le transmitem cetăţenilor un gând bun, urări de sănătate şi bucurii alături de cei dragi”, se arată în comunicatul primit la  redacţie din partea IJJ Caraş-Severin.

AJUTOR JANDARMI SF.PASTI 2013 003