Iulius Town: ateliere de creație, sesiuni de face painting gratuite pentru copii

Afis Atelier de creatie iulius mall timisoara
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Toată luna februarie, cei mici găsesc în Iulius Town Timisoara un tărâm unde imaginația nu are limite, iar buna dispoziție și zâmbetele sunt molipsitoare. În fiecare sâmbătă, vor avea loc Ateliere de Creație și face painting prin care copiii își vor dezvolta latura artistică, iar în Iulius Gardens îi așteaptă o lume plină de personaje fantastice.

În fiecare sâmbătă, până pe 24 februarie inclusiv, în zona Intersport din Iulius Mall au loc ateliere de creație pentru copii, unde vor colora, picta, desena, în funcție de tematicile alese și se vor bucura de sesiuni gratuite de face painting. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar toate materialele sunt asigurate de Iulius Town. Pe 10, 17 și 24 februarie, începând cu ora 16.00, depășim granițele și pășim împreună cu cei mici pe tărâmul imaginației, unde totul este posibil.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Aceeași lume magică vă așteaptă și în Iulius Gardens, unde 170 de instalații luminoase ce reprezintă animale, flori și arbori creează un decor de basm. „The Glowing Garden” este o expoziție inedită, unde pot fi admirate reprezentări ale animalelor sălbatice, o grădină cu fructe gigantice și personajele preferate din copilărie. Expoziția este deschisă zilnic, între orele 16.00 – 22.00, iar prețul unui bilet este 35 de lei pentru adulți, pentru copii și pensionari este 30 de lei, un pachet pentru o familie formată din doi adulți și doi copii este 120 de lei. Mai multe informații puteți afla de pe site-ul Iulius Town.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/