Iubește, citește și câștigă alături de Casa de Cultură Moldova Nouă și Editura Nemira!

explo 1000x200

Într-o epocă a vitezei și a goanei după lumea virtuală, unde frenezia zi-noapte creează dependență și ridică la rang înalt ideea de aparență, în detrimentul consistenței, Casa de Cultură Moldova Nouă și Editura Nemira se aliază pentru reducerea cărții în prim plan – singurul obiect capabil să motiveze, să inspire și să cultive ființa umană!

Timp de cinci luni, localnicii din orașul de la malul Dunării sunt invitați să ia parte la campania „Moldova Nouă citește”, o campanie demarată de Palatul Cultural din Clisura Dunării, în parteneriat cu una dintre primele edituri independente din România care și-a menținut statutul în aproape trei decenii de existență – Editura Nemira! În acest context, demersul celor doi inițiatori are drept scop promovarea cărții și a lecturii în comunitatea din Moldova Nouă.


Totodată, ținând cont de faptul că anul 2019 este un an dedicat cărții, campania „Moldova Nouă citește” a fost organizată până la cel mai mic detaliu, așa încât, la sfârșitul fiecăreia dintre cele cinci luni (perioada de desfășurare a campaniei), Casa de Cultură va oferi, prin intermediul unui concurs, câte o carte pasionaților de lectură.

Pentru a intra în posesia unei astfel de cărți trebuie parcurși câțiva pași simpli:
– like la pagina oficială de Facebook a Casei de Cultură Moldova Nouă;
– comment cu răspuns la cerința pe care o prevede postarea despre una dintre cele cinci cărți.

Prima carte care va putea fi câștigată chiar în 1 martie poartă titlul: „50 cele mai frumoase scrisori de dragoste din toate timpurile”! Ei bine, pentru a câștiga această carte, pe lângă like-ul dat paginii de Facebook a Casei de Cultură, la secțiunea comentarii, fiecare participant la concurs va trebui să treacă citatul preferat de dragoste.


Nu mai aștepta! Lasă intuiția să te conducă, atașează citatul preferat de dragoste și intră în posesia cărții pentru a afla cele mai intime mărturii elogiate de celebrități care au marcat istoria: Napoleon Bonaparte, Voltaire, Marcel Proust etc!