Italienii de la Delkro vor în parcul industrial și niciunde în altă parte!

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Clădirile goale din Reșița au puține șanse să fie preluate de investitori deoarece ar costa mai mult reabilitarea lor decât construcția unora noi, moderne și cu o eficiență mult superioară.

Demolarea unei jumătăți din clădirea fostelor Confecții și ridicarea în schimb a unui supermarket, o construcție în mod evident mai mică și de cu totul alt tip, a adus în discuție oportunitatea distrugerii clădirilor comuniste, în care se făcea odată producție serioasă și despre care se spune că nu ar pica nici dacă tragi cu tancul. Răspunsul la această întrebare l-a dat chiar primarul municipiului, Nelu Popa. „Avem o grămadă de opțiuni. Au fost recent italienii de la Delkro la Reșița. Am fost cu ei sus, la Băndășilă, în Muncitoresc, am fost cu ei jos, la Pasquale, pe Timișorii, sunt o grămadă de variante. Cei de la Delkro mi-au spus că nu-i interesează astfel de clădiri. Au văzut Autoliv-ul din parcul industrial și mi-au spus că ăla e standardul la care vor să lucreze”, a explicat edil-șef.

publicitate Timisoara banner maxagro

Popa spune că le-a arătat reprezentanților a trei firme și fostul magazin Universalul Vechi, dar că, deocamdată, nici acea clădire nu e atractivă pentru investitori. Poate și din cauza faptului că nu e o zonă prea aglomerată. „Bat orașul ăsta de dimineața până seara, îi iau, îi plimb și nu vreți să știți cum îi împachetez și ce le spun, ce le vorbesc”, a mai spus Popa, lăsând să se înțeleagă faptul că se comportă cu potențialii investitori ca un adevărat om de vânzări din mediul privat, care te amețește până scoți banii din buzunar.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/