Isac îl ține pe Vidaicu în Consiliul Județean! Dunca se mai gândește dacă dinamitează PNL-ul!

explo 1000x200

I-a confirmat șefului PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, că va renunța la serviciile lui Tinu Vidaicu, dar pentru Romeo Dunca asta e ultima problemă, iar acum e pe punctul de a se rupe de partidul care l-a făcut președinte!

Administratorul public al județului, Tinu Vidaicu, a avut o ieșire total necontrolată la adresa liberalilor din Consiliul Județean. Cu amenințări și cuvinte aspre. Le-a regretat ulterior, dar soarta sa a fost deja decisă în Biroul Politic Județean al PNL. Vidaicu eliberează funcția pentru secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării, Andrei Ungur. Romeo Dunca și-a dat acordul în acest sens. Numai că pentru președintele CJ ce e valabil azi nu mai e și mâine. Tinu Vidaicu e în continuare administrator public și nu are niciun gând de plecare. Poate doar în concediu. O să explic, în scris, în două zile, o să prezint un punct de vedere.”, a precizat Romeo Dunca pentru expressdebanat.ro.

A detaliat în schimb chiar Tinu Vidaicu: Nu demisionez pentru că m-a ambiționat în special îndârjirea lui Marius Isac de a părăsi această funcție! M-au ambiționat și toate mesajele tuturor șefilor de compartimente, de direcții, de a nu lăsa ceea ce am început și m-au emoționat încrederea și sprijinul arătate. Totodată, pentru a se liniști apele, am depus o cerere de concediu pentru o săptămână, pe care președintele nu mi-a acceptat-o. În consecință, ne vedem astăzi la lucru. Cred că nu mi-a fost acceptată pentru că s-a trecut la noua organigramă și este enorm de mult de lucru. Urmează noi testări, angajări, va fi o nebunie generală cu toate astea și mă gândesc că e nevoie de mine.”.

Îndârjirea lui Marius Isac, vicepreședintele Consiliului Județean?! Se sapă oamenii președintelui între ei?! L-a dus de nas Romeo Dunca pe președintele Vela?! Mai are vreun proiect susținerea consilierilor județeni PNL dacă Vidaicu nu pleacă? Intervine în vreun fel Nelu Popa? Stă filiala PNL Caraș-Severin pe un butoi de pulbere? Sunt întrebări la care nimeni dintre liberali nu se grăbește să dea un răspuns.

banner 970 x 250