Mobilă pentru interioare cu personalitate (P)

Amenajarea casei este, de cele mai multe ori, o iniţiativă ambiţioasă care necesită, pe lângă multă muncă şi investiţii financiare consistente, şi un efort de imaginaţie. Însă, întregul proiect de a vă transforma casa într-un spaţiu cu personalitate poate deveni atât simplu, cât şi accesibil, dacă optaţi pentru un ajutor de încredere: firma IRMOR din Caransebeş.

Dacă v-aţi săturat de mobila din casă sau simţiţi că schimbarea câtorva piese ar împrospăta atmosfera căminului dumneavoastră, curăţenia de primăvară este cu siguranţă momentul potrivit pentru schimbări. Alegerea mobilierului reprezintă însă o adevărată provocare. La fel de importantă ca repartizarea inteligentă şi utilă a spaţiilor, este şi alegerea unei teme de decor armonioase.

Fie că optaţi pentru mobilier din pal sau lemn masiv, pentru un design clasic sau, dimpotrivă, sunteţi în căutarea unor piese cu accente moderne, firma IRMOR din Caransebeş dispune de o gamă variată de produse. Dacă totuşi nu vă regăsiţi stilul în oferta din magazinele producătorului, puteţi veni de acasă cu sugestiile care vi se potrivesc cel mai bine. Orice idee va fi pusă în practică, la preţuri de producător, iar montajul şi transportul sunt asigurate.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Ca să vă convingeţi, cel mai bine este să faceţi un drum până la depozitul din Caransebeş, strada Zlagnei nr. 1, sau la unul dintre magazinele de prezentare de pe strada Şesu Roşu nr.1 şi strada Protopop Ioan Tomici nr.13.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629473642749″]

 

banner 970 x 250