Irina Rimes a făcut show la Timișoara! Evenimentele continuă în Parcul Crăciunului

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Irina Rimes a concertat sâmbătă seara în Parcul Crăciunului, organizat la Muzeul Satului din Timișoara. Sute de fani au întâmpinat-o pe artistă.

Concertul a început în jurul orei 20.00, iar printre piesele cântate s-au numărat: Cel mai bun prieten, Bolnavi amândoi, N-avem timp, dar și Cosmos. Cel de-al treilea weekend a început la Muzeul Satului în 17 decembrie, zi de doliu pentru eroii care și-au pierdut viața la Revoluția din 1989. Sâmbătă, părinții și copiii au putut să participe și la spectacolul „Veselie la cutie”, organizat de Teatrul Merlin.

De altfel, la Ponton Lounge au înfruntat frigul sute de tineri care au participat la petrecerea tematică Take Off Winter Edition by ESD, într-un decor iluminat special.

Duminică, 19 decembrie, în cadrul Ignatului, o echipă a Direcției de Sănătate Publică Timiș va pregăti peste 300 de porții din cel mai delicios gulaș la ceaun. Acestea vor fi oferite gratuit, alături de alte produse tradiționale de porc, pregătite într-una din curțile unei căsuțe etnice.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Inițiativa este coordonată de directorul DSP Timiș Flavius Cioca, pentru a încuraja voluntariatul în comunitate.

Programul complet poate fi găsit AICI.

Parcul Crăciunului este finanțat de Consiliul Județean Timiș, cu implicarea a șase instituții de cultură din Timișoara: Muzeul Național al Banatului, Muzeul Național de Artă Timișoara, Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret „Merlin”, Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș și Biblioteca Județeană Timiș „Sorin Titel”.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/