IREAL. Președintele Dunca habar nu are cu cine a semnat contractul de finanțare pentru spitalul modular!

dunca romeo

Ca să nu se mai plângă de faptul că Express de Banat ar urmări să-l prezinte doar într-o lumină negativă, i-am oferit posibilitatea lui Romeo Dunca să se laude cu ceva bun ce a făcut în cei aproape doi ani de mandat. A ales să facă praf spitalul modular!

În ziua în care l-am rugat să comenteze postura de urmărit penal pentru abuz în serviciu în care se află, i-am sugerat președintelui Consiliului Județean Caraș-Severin să le transmită cărășenilor și ceva de bine. Să le dea vreo veste importantă, să le dezvăluie vreo modernizare de drum, vreo investiție în infrastructura turistică, vreun proiect aprobat. Asta ca să nu mai vadă doar conspirații.

celtic transilvania 1000x100px

„La spitalul modular așteptăm actul adițional. Cum avem actul adițional, cum scoatem la licitație. Acolo avem o sumă, nu avem toți banii, că nu am luat încă creditul, dar avem 11 milioane care i-am pus deoparte și 15,6 milioane care sunt fonduri nerambursabile. Deci, putem să facem licitația!”, a precizat președintele Dunca. Ce act adițional?! La contractul de finanțare?! Prin ce autoritate vin banii pentru modular, cu cine ați semnat contractul de finanțare?! Am întrebat pentru ca lucrurile să fie foarte clare. Iată și răspunsul președintelui CJ, cel care dezvoltă Caraș-Severinul: „Păi… nu știu prin ce, pe AFIR (n.r. – Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale) sau pe ce, nu știu pe ce îi. Păi cu cine l-am semnat, mă întrebați… haideți, domnul Stanciu!”