Ionuț Popovici intră, oficial, în cursa pentru fotoliul de primar al Reșiței

popivici candidatura
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Social-democratul și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Reșița, însoțit de o parte din oamenii pe care Popovici îi vrea alături de el în Consiliul Local după alegerile din 9 iunie.

Minciuna, manipularea, experimentele pe reșițeni și falimentul iminent al Reșiței trebuie oprite urgent. Reșița reală înseamnă cartiere fără apă, fără canalizare, fără asfalt, înseamnă cele mai mari taxe și impozite pe care le-au plătit reșițenii, mai mari decât în Iași, în București, în Cluj, în Sibiu sau chiar Timișoara. Înseamnă locuri de muncă puține și prost plătite, înseamnă lipsa cofinanțărilor la multe dintre proiectele care astăzi sunt în execuție, înseamnă un grad de îndatorare către maxim al Reșiței în următorii zeci de ani. Datorii care vor fi plătite de către copiii noștri, poate de către nepoții noștri. De aceea vă spun că, de fapt, asta este Reșița reală. Sigur că, în continuare, așa cum v-am obișnuit, pot să spun lucrurilor pe nume, așa cum vedem noi, pentru că nu sunt singur. Am în spate o parte din echipa mea, o echipă formidabilă de profesioniști care au dovedit și în viața de zi cu zi, și în activitatea lor profesională, și vom merge împreună și în Consiliul Local”, și-a motivat Ionuț Popovici candidatura la Primăria Reșița.

Popovici a mai precizat că vine în fața reșițenilor cu un program de guvernare locală axat pe nevoile cetățenilor, întocmit în urma discuțiilor avute cu aceștia:

Veți vedea un program de guvernare locală participativă. Practic, am făcut scheletul acestui program de guvernare raportat, sau mai bine spus, în urma opiniei oamenilor care trăiesc în Reșița. Se numește «Zece Plus» și, evident, începând de astăzi, o să explic ceea ce vreau să fac eu, echipa mea, PSD Reșița, PSD Caraș-Severin, împreună cu viitorul președinte al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu. (…) Dar, repet, este un program de guvernare participativ, gândit din resursele bugetului, nicidecum proiecte fantasmagorice, pe care actuala administrație le-a promovat timp de opt ani de zile și, iată, după opt ani aproape niciunul dintre ele nu capătă formă. Sunt bani dați pe studii de fezabilitate, niște băieți deștepți s-au îmbogățit și, din păcate, aceste hârtii sunt inutile, dar pe bani mulți!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/